Product added to basket

Mirka introducerer Iridium slibepapir

Video af Mirka

Iridium. Move up a gear.

Det nye slibepapir Mirka Iridium er resultatet af flere års udviklingsarbejde. Iridium er fremstillet med nyskabende teknologi, optimeret til hastighed og effektivitet. Iridium giver mulighed for en hurtigere slibeproces, med færre trin fra en grov til en fin overflade.

Takket være den nye præcisionsbelægning slides slibematerialet ikke på samme måde; det afstøder praktisk taget støvet så kornene holder sig skarpe længere. For at skabe et sundt arbejdsmiljø har Iridium en ny multihulkonfiguration som giver en meget effektiv støvhåndtering.

Du behøver heller ikke tænke på hulbilledet – sæt bare produktet fast, og begynd at slibe. Slibematerialet virker glimrende på både bløde og hårde overflader.

mirka iridium disc
Mirka iridium på slibemaskine

Hurtig forarbejdning. Afstøder støv. Holder sig skarp.

Fordele:

Unik blandning af slibekorn giver hurtig og effektiv slibning; bedste præstationer i felt tests.

Fremragende jævn, præcis kvalitet og suveræn holdbarhed, takket være den nye produktions teknologi.

Precisionsbelægningen afstøder praktisk taget støvet og modvirker pilledannelse og ”grisehaler”.

Effektivt multihulsmønster giver enestående støvudsugning og dermed renere arbejdsmiljø.

Papir ryg i premiumkvalitet giver en utrolig fleksibilitet og perfekt binding af slibekorn med det nye low VOC harpikssystem.

Velegnet til:

  • Bil eftermarkedet
  • Træindustrien
  • Komposit
  • Marine

En hurtigere arbejdsproces

Iridium er det ideelle valg af slibepapir til autolakering- og pladeværksteder. Fra spartel til slibning af lak. Det effektive multihul system optimerer støvudsugningen. Brug Iridum sammen med Mirka øvrige slibeværktøjer og støvsuger, sikrer du et støvfrit arbejdsmiljø.

Men uanset om du arbejder med reparation af biler, eller produktion af plast, metal, træ, eller komposit – så kan også du komme hurtigere i mål.

mirka iridium bodyshop værksted

KOM GODT I GANG MED MIRKA IRIDIUM