Product added to basket

Neutraliserer og renser overflader i et arbejdstrin

swin anlæg

IONSTAR neutraliser statisk ladning

Ionstar kan neutralisere statisk ladning og dermed drastisk reducere problemerne forårsaget af støv i malingsprocessen eller finishen. Efter en behandling med IONSTAR vil du opleve at overfladerne ikke længere binde støvet. Samtidigt med at det vil reducerer tiden, der bruges på mellemslibning (de-nibbing), cutting og buffing.

Endvidere sørger den for at forbedrer justeringen af metalliske partikler i malingen, hvilket resulterer i færre problemer i farvematchning.

Hvordan virker IONSTAR?

Den antistatiske pistol IONSTAR fra firmaet Herrmann Lack Technik neutraliserer elektrostatisk ladning.

Modsat andre lignende systemer kræver Ionstar hverken strømforsyningskabler eller batteri, men med tilslutning til et trykluft system, genererer det den nødvendige energi ved hjælp af en turbine integreret i selve enheden, hvilket frigiver en stærk luftstråle, der er rig med positive og negative ioner. 

ionstar how it works

SÅDAN VIRKER IONSTAR

Hvordan benytter du IONSTAR?

Ionstar bruger elektricitet og lufttryk til at gøre overflader meget mindre modtagelige for støv og fnug. Den statiske ladning, der er opbygget i emnerne bliver neutraliseret af Ionstar. I og med at der ikke er behov for et strømforsyningskabel, er Ionstar praktisk at bruge og giver fleksibilitet.

Da der ikke er behov for batterier eller batteripakker, er enhedens vægt markant lavere end systemer, der bruger anden teknologi end IONSTAR. Disse fordele sikrer, at brugeren har mere frihed til at arbejde, og gør hele den afsluttende klargøringen lettere. 

Ionstar er certificeret i henhold til ATEX-standarderne fra 2014/34 / EU EX og kan derfor bruges i sprøjtekabiner. Den antistatisk pistol kan benyttes i temperaturer, der varierer fra 15 - 50 grader celsius. Det anbefalede driftstryk er 2 - 3 bar. Luftstrømmen skal være minimum 200 l per min.

Køb din Ionstar her 

Har du spørgsmål til IONSTAR - kontakt Martin Ochs, teknisk konsulent på +46 40-668-8417