Product added to basket

Intern Cromax Træningstur April 2019

Vi skaber udvikling gennem træning og sparring

Vi holder os opdateret på udviklingen, så vi kan rådgive og yde den bedste service til vores kunder.

I april 2019 sendte vi to af vores tekniske konsulenter til Belgien for at deltage i intern træning på Cromax Training Centre for at blive klogere..

På turen blev der arbejdet og trænet i forskellige påføringer med forskellige sprøjtepistoler, der blev ligeledes testet den nye non sanding NS208x, der er et bundprodukt til udbedring af paneler og generelle reparationer, hvor der ønskes en maksimal hastighed på arbejdsflowet. 

Med en meget imponerende fem minutters flash-off-tid under Cromax Pro, er den ideel til alle værksteder, der gerne vil reducere deres nuværende gennemgangs tider.

Derudover blev der arbejdet med et par spændende produkter der vil blive lanceret snart! Vi glæder os til at fortælle jer om hvordan det kan øge produktiviteten hos jer. 

Cromax intern træning hans wittendorf

Billeder fra intern Cromax træning april 2019

Dagens træning starter..

Recept og farve søgningen sker med ChromaConnect – en avanceret digital trådløs farvestyringsløsning.

Med den trådløs vægt der er koblet op til den mobile enhed. Opnås frihed og fleksibilitet gennem en komplet trådløs digital oplevelse lige fra farvemåling til blanding.

Test af forskellige sprøjtepistoler og NS208x Non sanding.

Træning fortsætter.

Tid til et par gode råd..

Hans Wittendorf i fokus

Inspektion og vurdering af farvematch

Job done!

Cromax logo

FORSKELLEN LIGGER I HASTIGHEDEN

Cromax er udviklet til auto- og storvognslakererier over hele verden. Missionen med Cromax er at levere øget produktivitet gennem hele lakereriet gennem laksystemer som er udviklet med henblik på hurtig og præcis påføring.