Product added to basket

Hvilken SATA X 5500 skal jeg vælge?

Den nye SATAjet X 5500 sprøjtepistol

Med målet om at tilbyde de mest innovative sprøjtepistoler til markedet, uanset type og opgave, har den tyske sprøjtepistol producent SATA lanceret SATAjet X 5500 sprøjtepistol med nyt et dysesystem, der er baseret på to forskellige sprøjtevifter. SATAjet X 5500 I- dyse (Parallel) og SATAjet X 5500 O-dyse (oval formede).

 • En sprøjtepistol, to dysesystemer
 • Hurtig versus kontrolleret
 • Mærkbart reduktion i støjniveau
 • Udviklet i samarbejde med Porsche Design Studio
 • Tilpasning af forskellige individuelle ønsker og behov

Revolutionerende. Effektiv. Lydløs. Konsekvent.

Det større dyse udvalg giver flere muligheder og sikrer at den ønskede finish opnås meget hurtigere og lettere. Denne fleksibilitet opnås af den nye SATAjet X 5500 med det revolutionerende X-dysesystem og optimeret luftfordeling. Baseret på malingssystemet, påføring og de klimatiske forhold, kan der i højere grad vælges det bedst egnede dysesæt.

SATAjet X 5500 er tilgængelig med såvel som uden integreret trykmåler. Hvis du beslutter dig for en non-digital, kan der tilkøbes en Adam 2 digital manometer. 

Hvad gør X-dyse systemet anderledes?

"O" -dyser har et ovalt formet sprøjtevifte mønster med en større tørzone og en våd kerne, der imødekommer øget påføringshastighed på bekostning af lidt mindre applikationskontrol under malingsprocessen. Filmopbygningen pr. lag i forhold til en "I"-dyse af samme størrelse er også lidt højere.

"I" -dyser har i stedet et parallelt sprøjtevifte mønster med en mindre tørzone og kerne, hvilket er ideelt for malere, der foretrækker en reduceret applikationshastighed og maksimeret applikationsstyring under malingsprocessen. Filmopbygningen pr. lag i forhold til en "O"-dyser af samme størrelse er lidt reduceret.

find your satajet x 5500 nozzle

Dyser efter dine personlige præferencer

Malingproducenter lancerer løbende nye malingsmaterialer, der kræver bestemte egenskaber og særlige krav til påføring og forstøvning. Dette sætter et større krav et en mere fleksibel sprøjtepistol og dens instillinger. For at imødekomme det, har SATA udviklet en app som kan bruge til hurtigt, simpelt og korrekt valg af dyser til SATAjet X 5500 sprøjtepistolen. Dysefinder appen hjælper dig med at foretage et optimalt valg af din individuelle dyse.

O-dyse

 • Oval sprøjtevifte mønster
 • Hurtig og mere tradtionel påføringshastighed
 • Tilgængelig i 1,1, 1.2, 1.3, 1.4 og 1,5 mm

I-dyse

 • Parallelt sprøjtevifte mønster
 • Langsommere, men mere kontrolleret påføring
 • Tilgængelig i 1,1, 1.2, 1.3, 1.4 og 1,5 mm

Hvad er fordelene ved X-dysesystemet?

Afhængig af malingssystemets egenskaber, klimatiske forhold og applikationsteknik kan hver malere nu vælge en sprøjtepistol med den passende dysesæt til deres individuelle behov. På grund af det nye design af væskespids og luftdæksel er luftfordelingsindsatsen ikke længere påkrævet. SATA har reduceret støjniveauet af denne hviskende dyse under påføring, hvilket giver malere følelsen af en blødere og mere behagelig sprøjteproces.

satajet x 5500 brand new

ANDRE INDLÆG DU MÅSKE VIL SYNES OM

SE ALLE