Product added to basket

Find den rigtige kombination af Rupes produkter

Rupes paint sheet

Rupes Web App giver et godt udgangspunkt

Baseret på brugerdefinerede variabler (type af maling, defekt og værktøj) fungerer denne innovative app som et fantastisk redskab til at finde den bedste kombination af RUPES polermaskiner, RUPES polerpuder og RUPES polermiddel til at opnå et optimalt resultat med Rupes BigFoot poleringssystem.

Det digitale værktøj gør at det muligt for brugere, at finde den bedste kombination af BigFoot produkter til at udbedre overfladefejl på en hurtig og simpel måde.

Det kan selvfølgelig være svært at give det perfekte svar til alle opgavetyper, men appen giver et fremragende udgangspunkt for et flot slutprodukt.

Hvordan virker RUPES appen?

1. VÆLG TYPE AF OVERFLADE

Vælg malingstypen øverst på siden ved at swipe til højre eller venstre gennem refinish maling, standard maling, soft paint, hard paint og sticky paint. 

rupes web app select defect

2. VÆLG TYPE AF DEFEKT

Dernæst bør der vurderes omfangen af defekten man ønsker at udbedre. Det kan vælges mellem: lette til alvorlige ridser, hologrammer, kemisk ætsning, oxidation, orange peel, etc.

rupes web app select the tool

3. Vælg type af værktøj

Til at fuldføre processen kan der vælges mellem de forskellige BigFoot polermaskine, alt efter hvilken poleringstype du har eller foretrækker.

Web appen viser en liste over den bedste kombination for hvert værktøj og vil om nødvendigt også foreslå at der bør udføres slibning før polering.

Læs mere: Guide til Rupes polermaskiner

rupes webb app read the combination

4. FIND DIN KOMBINATION

BigFoot Paint Correction Web appen vil give dig den bedst mulige kombination af polerpuder og polermiddel, der er kompatibel med det værktøj, du har valgt.

RUPES anbefaler at starte med den foreslåede kombination af værktøj, pude og sammensætning angivet af appen, for at opnå det optimale resultat på den valgte maling og defekt i de fleste tilfælde.

Husk, at appen vil lave anbefalinger baseret på den mest sandsynlige kombination for at give et vellykket resultat, men brugeren må muligvis tilpasse poler teknikker eller produktkombinationer afhænging af opgaven. Stjernetildelingen angivet angiver effektiviteten af den foreslåede kombination.

Hvordan får jeg adgang til Rupes web appen?

Appen er gratis og for at starte, skal du blot klikke på følgende link eller kopiere og indsætte linket i din mobilbrowser:

https://app.rupes.com/paint-correction/  

For Android linkes webikonet på din telefon direkte til App-siden. Ved at klikke på linket starter downloaden automatisk.

For IOS skal du blot tilføje App-siden til din telefonens startskærm ved at klikke på ikonet shareiphone ) nederst på siden og vælge "Tilføj til startskærm" fra indstillingerne.

Sammensætning af Rupes BigFoot produkter findes som plakater

Se mere