Product added to basket

Et lak system til træ, metal og plast

sayerlack sortiment

SAYERLACK ER PERFEKT TIL INDUSTRI LAKERING 

Sayerlacks sortiment dækker alle dine behov for overfladebehandling og er samtidigt helt enkelt opbygget, så vi kan sammensætte lige præcis den løsning, der passer dig bedst.

Systemet består af et sæt tonepastaer, nogle hærdere og fortyndere samt flere forskellige baser/bindere. Så du er dækket, uanset overfladen. Sayerlack Wood er udviklet specielt til lakering af træ i møbelindustrien.

Sayerlack tilbyder også produkter til plast og metal lakering, hvor et letanvendeligt DTM-system anvendes til industrielle overflader såsom aluminium, rustfri, stål, komposit samt plastik.

I Sayerlack systemet kan du blande med de samme tonepaster om det er træ, metal eller plast. Her får du altså et system der tilbyder effektivitet, fleksibilitet og kvalitet!

FARVESØGNING SKER DIGITALT

Med den innovative blande app, Paletto, får du en nem digital farvesøgning og mulighed for at finde de recepter du skal bruge inden for Sayerlack farvesystem.

Appen gør det nemt for dig at lave samme farve til en tilbagevendende kunde - også hvis du skulle have blandet en farve efter særlige ønsker.

I appen kan du ligeledes oprette dine egne recepter hvis du laver en farve sammen med en kunde. 

  • Bland alle NCS, RAL farver samt Sayerlacks egne WC farver
  • Gem dine ofte anvendte farve til huskeliste
  • Skab dine egne farver
  • Se din blandehistorik
sayerlack paletto mixing app
sayerlack logo

LAKGRUPPEN OG SAYERLACK

Vi har samarbejdet med Sayerlack siden 2011 på grund af deres høje kvalitetsniveau og innovative produktudvikling. Deres fokus er nemlig på research, udvikling af ny teknologi og forbedring af produktionsevnen, hvilket også har gjort Sayerlack til en af de førende producenter af industri lak i Europa.

Sayerlack har eksisteret siden 1954 og blev i 2010 en del af Sherwin-Williams, der er global markedsleder indenfor fremstilling, udvikling, distribution og salg af overfladebehandlinger og relaterede produkter til professionelle, industrien og detailkunder. 

Lad os tage en snak

Hvad end I har brug for sparring omkring non-paint produkter, information vores partnerskab eller skal have sparring til jeres opbygning, har vi kompetencerne til at hjælpe. 

Kontakt os