Product added to basket

Introduktion: Devilbiss DV1 Clearcoat Spray Gun

Video af Devilbiss

NY SPRØJTEPISTOL TIL NEM KLARLAK PÅFØRING

DV1 Clearcoat giver den ønskede kontrol og den ydelse, du har brug for. Denne revolutionerende sprøjtepistol:

Tilbyder den rigtige atomisering til den rigtige applikation - producere en jævn fordeling af fine, ensartede størrelser af partikler, der ubesværet fugter en overflade og uden fejl hænger på lodrette paneler.

Leverer optimal ydeevne - maksimal materiale gennemstrømning og optimering af forstøvning, så brugeren kan bevæge sig hurtigt og effektivt, mens de påfører en fejlfri finish.

Giver brugervenlighed - let opsætning og nem påføring - og er i stand til at replikere næsten enhver finish, næsten ubesværet.

Tilbyder mere kraft og effektivitet – stabiliserende lufthastighed, mens optimering af det lufttryk, der kræves for at forstøve klarlakken, leverer en mirror-like finish med mindre overspray.

Forbedrer effektiviteten – brugeren anvender mindre materiale, har mindre affald og sparer mere tid på at udføre hvert opgave.

devilbiss fluid tip

OPNÅ FEJLFRI PÅFØRING HVER GANG

Devilbiss DV1 Clearcoat sprøjtepistol har et innovativt luft- og materialestyringssystem, der er optimeret til overlegen klarlak forstøvning. Denne sprøjtepistol giver brugeren mulighed for at opnå en ensartet finish over hele arbejdsområdet med en minimal anstrengelse.

Den nye lufthætte DV1-C1 PLUS Clearcoat Air Cap sørger for den rigtige finish med perfekt filmopbygning, og flot mirror-like finish. DV1 Clearcoat har desuden en helt nyudviklet farvenål specielt til påføring af klarlak.

Den nye farvenål øger væskestrømmen gennem pistolen, den optimerer lufthastigheden ved spidsen, minimerer materialeforbruget og maksimerer fordelingen gennem hele sprøjteprocessen.

LÆKKERT DESIGN OG NY FARVE

Den nye Devilbiss DV1 Clearcoat kommer i en ny mat sort finish, hvor den kombinere komfort med udseende. Det nye design giver et elegant look og et bedre greb til optimal håndtering.

DV1 Clearcoat Spray Gun er designet specifikt til at imødekomme udfordringerne ved at sprøjte markedsledende klarlakker. DV1 Clearcoat sprøjtepistoler innovative funktioner tillader brugeren at skubbe klarlak forstøvning til det næste niveau - hvilket giver dem mere komfort og mere kontrol, alt imens de leverer den ønskede mirror-like finish.