Product added to basket
Loading
Loading

Bestil autolak og spraymaling efter farvekode

Spraymaling efter farvekode kan være den mest præcise måde at opnå det bedste farvematch. Hos lakgruppen tilbyder lak i absolut topklasse, uanset om det er specialblandet efter specifikke bilfarvekoder eller i klassiske RAL og NCS farver.

Men hvordan sikrer du dig den helt rigtige spray matcher det du har brug for? Det er her, vi kommer ind i billedet!

Uanset om du skal spotlakere eller give din bil en fuldlakering, har vi de produkter, du har brug for. Ved fuldlakering anbefaler vi brugen af en sprøjtepistol frem for spraydåser.  dette blogindlæg vil primært fokusere på spraymetoden og bestilling af tonet autolak ved hjælp af farvekoder. 

 

Kan man få spraymaling i sin farvekode?

Ja, det kan man sagtens, og det er vi rigtig gode til her hos Lakgruppen! Vi vil gerne betegne os selv om eksperter i at levere spraymaling efter lige præcis din farvekode. Vi tilbyder flere forskellige muligheder med hensyn til kvalitet og pris, så du kan finde præcis det, der passer bedst til dine behov.

 

Hvordan bestiller jeg autolak på spray?

Det er faktisk utrolig simpelt, især når du allerede har din bils farvekode klar. På vores webshop, hvor du nemt kan bestille autolak i flere forskellige farver eller specialblandet efter netop dit ønske.

 

Hvordan finder jeg farvekoden på min bil?

Hvis du er i tvivl om, hvor du finder farvekoden på din bil, så fortvivl ikke! Du kan følge min guide: Sådan finder du farvekoden på din bil

Hvilken autolak spray skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere muligheder, så du kan finde den autolak spray, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Den prisvenlige løsning

Vores prisvenlige autolak spray er allerede færdigblandet og findes i et omfattende sortiment af Motip autolak spray, som vi lagerfører.

Find den rette spray med Motip Color Finder

For at finde den rette Motip Autolak spray til din bil, kan du benytte deres gratis online søgeværktøj, Motip Color Finder. (Klik her for åbne)Tryk på spørgsmålstegnet ved "color code" og vælg dit bilmærke for at finde din bils farvekode.

Nemt at finde din farvekode

Med Motip Color Finder er det enkelt at finde den nøjagtige farve, du har brug for til din bil. Alt du skal gøre, er at indtaste farvekoden på din bil, og Farveguiden vil præsentere det tilsvarende Motip farvenummer.

Eksempel: Søgning Efter Farvekoden LY3D

For eksempel, jeg har fundet farvekoden LY3D på min bil, så kan jeg søge efter LY3D i Motip Color Finder. Den vil derefter foreslå, at jeg skal bruge varenr. 41400 (Spray 400 ml). Det varenr. findes i vores webshop også har du faktisk bestilt en autolak farve, hurtig, nemt og billigt.

 

Begræsninger

Selvom er Motip er rigtig godt! Så er det er vigtigt at huske, at selvom Motip Color Finder har og er en omfattende database, kan det ikke dække alle bilfarver på markedet. Derfor kan det ske, at din specifikke farvekode ikke har en reference til et Motip varenummer. 

I tilfælde af at din farvekode ikke findes i Motips database, så kan vi tilbyde en specialblandet løsning. Vi har adgang til et bredt udvalg af "opskrifter" og flere professionelle lak og maling systemer, der gør det muligt for os at reproducere selv de mest unikke farver.

Den specialblandet løsning

Ved at vælge vores specialblandede løsning får du adgang til en meget større farvepalette, som vi kan kombinere med vores ekspertise og erfaring på området.

Omfattende farve database

En af de store fordele ved vores specialblandede løsning er, at vi har adgang til en omfattende database med mere end 10.000 opskrifter på forskellige bilfarver fra alle bilfabrikanter.

Nøjagtig farvematch

Selvom to biler har samme farvekode, kan der være variationer mellem dem, især mellem forskellige årgange og modeller. Takket være vores erfarne team og omfattende database kan vi sikre en nøjagtig farvematch, der passer perfekt til din bils udseende.

Ekspertise og erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen er vi en af landets førende inden for salg af autolak. Vores dedikation til kvalitet og service betyder, at vi altid stræber efter at opfylde dine behov og ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvilken løsning der passer bedst til dig, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Tips til opbygning af autolak

Lag 1 - primer ved metal

Er du nede ved bart metal, så skal du enten bruge epoxy primer eller en anti-corrosion primer.

Lag 2 - primer ved gammel lak

Er du ikke nede ved bart metal, så primes bil med standardprimer (vær opmærksom på farvevalget på primeren kan have betydning for slutfarven. Primerfarver er ofte hvid, grå eller sort. Tommelfingerreglen, vælg mørk primer til mørk bilfarve og lys primer til lys bilfarve.

Efter hvert lag (også slibning) anbefaler vi altid grundig rengøring med silikonefjerner og tackrag (støvklude), så overfladen er uden støv og fedt.

Lag 3 - farve (uanset om det er vores prisvenlige eller specialblandede)

Du opnår bedste resultat ved at spraye flere tynde lag af flere omgange. Typisk kræves der 2-3 lag, og der skal gå ca. 2 minutter mellem lagene. Men læs altid det tekniske datablad på lige præcis den maling, som du vælger at gå med.

Lag 4 - afsluttende finish og glans

Når malingen er tørret helt op, er du klar til klarlak. Brug gerne 2-komponent for den bedste holdbarhed. Klarlak er ikke nødvendig, hvis du har sprøjtet med 2K toplak.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde