Product added to basket

Alt hvad du bør vide om SATA Air Vision 5000

FOKUS PÅ DIN BESKYTTELSE 

SATA Air Vision 5000 sætter fokus på en effektiv beskyttelse og giver muligheden for at opleve friskluft på en helt ny og behagelig vejrtrækning på grund af et fuldstændigt gennemtænkt luftforsyningssystem.

Med det moderne ergonomiske design kan hætten tilpasses til næsten enhver hovedform, hvilket gør det muligt for den individuelle justering af dens effektive omkreds, højde og position.

 

sata 5000 kit

Fordele ved SATA Air Vision 5000

Visiret giver et synsfelt 297 cm² med en bred synsvinkel på 220 grader, der til sammen giver et stort og godt synsfelt. Særlig single visirfolie forhindre refleksioner. Det er hurtig og nem at udskifte. Pandebåndet kan justeres i op til fire forskellige punkter for den perfekt pasform.

Maskeovertrækket er åndbar, opløsningsmiddel-resistent og flammehæmmende, der er hurtig at udskifte på grund af velcro fastgørelsessystemet. Vision 5000 har ansigtforsegler der følger ansigtets konturer og sikrer optimal tætning og komfort. På grund af den mørke farve er ligeledes lav refleksion. Diffusor block sørger for reducerer støjniveauet til 64 dB (A) ved 2,5 bar indløbstryk.

SATA Air regulator bæltet er ekstra stort, komfortabelt polstret bælte der giver individuel tilpasning og mulig opgradering med ekstra moduler, f.eks. SATA humidifier. SATA Air Carbon regulatoren kan drejes og justeres på bælteenheden med op til +/- 45°.