Product added to basket
Loading
Loading

10 ikoniske bilfarver

Hvis du leder efter inspiration til dit næste farvevalg, behøver du ikke lede længere. Her er min personlige top 10 over ikoniske bilfarver.


10. GM Hugger Orange

General Motor Hugger Orange er en farve, der forbindes med amerikanske muskelbiler herunder Chevrolet. Det symboliserer kraft og energi. Farven er populær blandt klassiske bilentusiaster og har en nostalgisk appel.


9. Volkswagen Tornado Red

En intens, dyb rød farve, der ofte bruges på Volkswagen Golf GTI-modeller og er blevet et ikonisk symbol for en populær rød farve.


8. Volkswagen Sunflower Yellow

Volkswagen Sunflower Yellow er en farve, der er blevet synonymt med glæde, optimisme og livlighed. Denne ikoniske gule farve bruges på udvalgte Volkswagen-biler og tilføjer en lys og solrig stemning til køretøjet


7. Audi Nardo Gray

For dem, der foretrækker en mere subtil farve, er Audi Nardo Gray et fremragende valg. Denne unikke grå farve er sofistikeret og elegant, og den vil få din bil til at skille sig ud med sit diskrete og stilfulde udseende


6. British Racing Green

Hvis du er til klassisk britisk stil, kan du overveje farven British Racing Green. Denne dybe, mørkegrønne farve er ofte forbundet med ikoniske britiske sportsvogne som Aston Martin og Jaguar. Det er en farve, der emmer af elegance og raffinement.


5. Porsche Guards Red

Porsche Guards Red er en farve, der er blevet synonymt med sportslighed, elegance og luksus. Denne ikoniske røde farve er en vigtig del af mærkets identitet. Guards Red er en dyb, rig rød farve, der udstråler kraft og lidenskab. Den er kendt for at tilføje et dynamisk og iøjnefaldende element til Porsche-biler, samtidig med at den bevarer en tidløs og klassisk æstetik.


4. BMW Alpine White

BMW Alpine White er en farve, der er blevet synonymt med elegance, renhed og moderne design. Det er en af de mest populære og ikoniske farver, der anvendes på BMW-biler. Alpine White er en strålende hvid farve med en let perlemorsskin, der giver en subtil glød og en fornemmelse af luksus. Alpine White er alsidig og passer til forskellige BMW-modeller, lige fra de mindre biler som BMW 1-serien til de større SUV'er som BMW X5.


3. Lamborghini Yellow, Giallo Orion

Lamborghini Yellow, også kendt som Giallo Orion, er en ikonisk farve, der er blevet synonymt med intensitet, opmærksomhed og ekstravagance. Denne levende gule farve bruges ofte på Lamborghini-biler og er kendt for at tilføje et strejf af dristighed og energi til bilmærkets i forvejen iøjnefaldende design. Giallo Orion er blevet en signaturfarve for Lamborghini og har en lang historie med at pryde nogle af mærkets mest ikoniske modeller.


2. Mercedes-Benz Silver

Sølv er altid et sikkert valg, når det kommer til bilfarver, og Mercedes-Benz har gjort det til deres signaturfarve. En bil i Mercedes-Benz Silver udstråler elegance, luksus og stil og giver et tidløst udseende. I C-klassen, hvor Mercedes tilbyder tre valgmuligheder: Iridium Silver, Mojave Silver og Selenite Grey. De er alle metalliske nuancer, selvom Selenite også kan bestilles som en Designo-farve, hvilket giver den en næsten satinlignende finish, og i C-klassens tilfælde passer den fantastisk til højere udstyrsniveauer.


1. Ferrari Red Rosso Corsa

Bed et barn om at tegne en racerbil, så bliver den med stor sandsynlig rød. Der er noget utroligt iøjnefaldende ved en bil i den ikoniske Rosso Corsa rød, farven skiller sig ud i mængden og har gjort at Ferrari-biler er let genkendelige over hele verden. Den lyse og levende røde farve symboliserer hastighed, lidenskab og luksus. En bil malet med denne farve bil uanset hestekræfter, vil helt sikkert køre lidt hurtigere. 

Bobler til top 10


Nissan GT-R Gun Metallic

Nissan GT-R Gun Metallic: Denne mørkegrå farve er ofte set på Nissan GT-R og giver bilen et aggressivt og sportsligt udseende.


Lamborghini Viola Parsifae

Lamborghini Viola Parsifae. En dyb, metallisk lilla farve, der bruges på visse Lamborghini-modeller. Farven er opkaldt efter Parsifae, der er en karakter fra den arthurianske legende og repræsenterer mystik og elegance. Denne farve formår virkelig at skille sig ud fra mængden.


Ford Mustang Grabber Blue

Ford Mustang Blue. Denne blå farve er næsten lige så ikonisk som selve Ford Mustang-modellen. Den symboliserer kraft, frihed og den amerikanske bilkultur. En bil i Ford Mustang Grabber Blue vil helt sikkert imponere på gaden.


Maserati Blue

Maserati Blue: Denne dybe, mørkeblå farve er et karakteristisk træk ved mange Maserati-modeller og symboliserer både sportslighed og raffinement.

Disclaimer:

Vær opmærksom på, at alle farver i dette indlæg kun tjener som en illustration af, hvordan farven kunne se ud. Alle disse bilfarver kan ikke direkte replikeres på skærme, da der både mangler dybde og glans samt metalliskeeffekt. Du kan evt google farve navnet og finde flere billeder.

Farvenavnet er ikke altid nok hvis man skal blande en ny farve. Man behøver en farvekode, som typisk består kombination af tal og bogstaver. Disse koder er unikke for hver farve og hjælper med præcis farvematching. 

Malingproducenterne justerer i deres farver på grund af teknologiske fremskridt og modepræferencer. Så selvom farvenavnene er ens, kan farvenuancerne variere fra årgang til årgang. Derfor er det altid en god ide at tjekke specifikationerne eller se prøver af bilfarverne for at få en præcis idé om farven.  

Vil du begynde at male med det samme?

Fedt! Du kan vælge din maling blandt vores brede udvalg af kvalitetsmaling. Hvis du har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter. 

Se vores udvalg af maling og lak

SENESTE BLOG INDLÆG

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 23 december 2024
 • tirsdag 24 december 2024
 • onsdag 25 december 2024
 • torsdag 26 december 2024
 • fredag 27 december 2024
 • mandag 30 december 2024
 • tirsdag 31 december 2024
 • onsdag 01 januar 2025
 • torsdag 19 december 2024
 • fredag 20 december 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde