Product added to basket

Er du autolakerer?

Vælg produkter og anlæg til autolakering der skaber værdi

Vi tilbyder et bredt sortiment af autolak og produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, der er tilpasset dine behov kan vi hjælpe dig. 

lechler product range

Lechler - Øg din effektivitet og produktivitet

LECHLER tilbyder et komplet og innovativt produktsortiment til overfladebehandling i form af spartelmasse, klarlak, basefarver, fyldere, fortynder m.m. Alt sammen oprettet og styret gennem ISO 9001:2000 kvalitetssystem og specielt henblik på slutbrugernes behov. Kombinationen af ​​produktudvalget og muligheden for brug af forskellige påførings- og tørringsmetoder, er det nemt at tilpasse malingsprocessen efter ethvert behov og ønske.

Med LECHLER får du et system som maksimere effektivitet og produktivitet i hverdagen, spare energi, holder arbejdskraften optimal i proces og på værkstedet, samtidigt med omkostningerne holdes nede og der til slut leveres et slutresultat som er i top.

DeBeer Refinish - Opdag forskellen

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen.

Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse hver gang.

 

debeer family picture
cromax family pictures autolakering

Cromax - Produktiviteten Accelereres

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

 

Hverdagen skal være let - Bestil ved brug af stregkoder

Hos os fås alle  anerkendte og globale brands 

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.