Product added to basket
Loading
Loading

3M

Vedligeholdelsesfri Genanvendelig Halvmaske FFA2P3R D-filtre 06942+

Produktinformation

3M halvmaske-åndedrætsværn, klar til brug, vedligeholdelsesfrit og med indbyggede filtre, genanvendelig. En yderst effektiv og behagelig beskyttelse med dampe, gasser og partikler.

Det lette og afbalancerede design har en centralt placeret udåndingsventil, der er med til at reducere ophobning af varme og fugt, så det føles behageligt selv under forhold med høj temperatur og luftfugtighed. 3M 694X+-serien har en tekstureret ansigtstætning, der er blød, ikke-allergen og silikonefri, og den beskytter mod en lang række skadelige gasser, dampe og partikler. 

3M masken 06942+ har integreterede filterbeskyttelser, FFA2P3R D-filtre og opfylder de europæiske krav til ydeevne Standard EN 405:2001+A1:2009 for ventilfiltrerende halvmaske åndedrætsværn til kombinationer af gasser, dampe og partikler. De indbyggede filtre er vedligeholdelsesfri. Du skal bare bruge dem, indtil din procedure for udskiftning angiver, at der er behov for udskiftning, eller at filtrene er fyldte, hvorefter de bortskaffes. 

Du får her en halvmaske som er klar til brug og det justerbare hovedbånd passer til de fleste hovedformer og -størrelser, og nakkestropperne er nemme at fastgøre. Halvmasken er designet til at kunne bruges sammen med de fleste beskyttelsesbriller og høreværn. Når du køber denne halvmaske får du en plastpose med genluk, til hygiejnisk opbevaring og transport.

Bemærk

Denne halvmaske leverer ikke ilt og må ikke bruges i atmosfærer, der indeholder mindre end 19,5 % oxygen! 

Undlad at misbruge, ændre, modificere eller reparere dette produkt.

Halvmasken skal slutte tæt mod huden, derfor kan den ikke anvendes hvis du har skæg eller andet ansigtshår, der forhindrer direkte kontakt mellem ansigt og kant af åndedrætsværnet.

læs mere læs mindre

Vedligeholdelsesfri Genanvendelig Halvmaske FFA2P3R D-filtre 06942+

  • Lager: 62 på lager • Bestillingsvare
  • Varenr.: 88403-64
  • Mængde: 1 STK
Mængde begrænset - varen udgår
;