Product added to basket

Lim

Reparer revner, huller og buler i kofangere, spoilere m.m. med vores lim og klæbeprodukter. Her finder du vores udvalg af lim til forskellige underlag. For nem og korrekt påføring anvendes limen med passende blandedyser.

22 Produkter

Klæbemidler og lim til stærke reparationer

Hos LAKGRUPPEN finder du et udvalg af stærke limtyper og klæbemidler, der kan bruges på en lang række underlag. Reparer revner, huller og buler i kofangere, spoilere m.m. med vores klæbeprodukter af høj kvalitet. De fleste af vores klæbemidler kan bruges til limning og udfyldning af små til mellemstore revner og huller i bildele af plast. Limning kan endda spare dig for at købe en helt ny del, hvilket generelt er billigere og mere miljøvenligt.

Lim til reparation af bildele 

Når man snakker om reparation på en bil, vil det måske lede tankerne over på tunge værktøjer såsom svejsere, skruenøgler og karosseri opretter værktøj, men man skal ikke undervurder styrken af god stærk plastik lim. Når du gang i med en reparation kan du ikke bare bruge en tilfældig kontakt eller superlim. Når du begynder at arbejde med at lime og vedhæfte plast bildele sammen, kræver de rigtige produkter og opbygning for at din reparation giver styrke og bevægelighed til der hvor det er påkrævet.

Lav reparationen korrekt

Biler er udsat for meget slid og derfor er det vigtigt at reparationen laves korrekt. Et godt råd inden du starter, sørg for at overfladen nedenunder er så ren som muligt,så opnår den bedste vedhæftning. Se vores gode råd og guide til plastik reparation

Plastlim

Når dine bildele i plastik bliver beskadiget eller går i stykker, er det ikke sikkert man kan udskifte hele delen. Det er her plastlim af høj kvalitet kommer ind. Disse limtyper er speciallavet til limning af plast og giver utrolig god binding, holdbarhed og lang levetid.

Plastlim er en meget lettere løsning end plastsvejsning. Derudover er plastlim god til sømme på grund af den gode vandafvisende evne, fleksibilitet og styrke. Disse limtyper er ofte billige og kan bruges til meget, så du ikke behøver at købe nye dele eller betale for dyre reparationer.

Epoxylim

Epoxylim er en ekstremt stærk 2K-lim. Hver for sig har de to dele af en epoxylim ikke klæbende egenskaber, men når de blandes, sker der en kemisk reaktion, der giver dig en compound, der er stærkt bindende.

Disse todelte klæbemidler klæber til og forsegler plast, og er ofte stærkere end selve plasten. Du kan få kendte og velrenommerede epoxy-produkter såsom 3M-lim, lige her hos LAKGRUPPEN.

Rudelim til bil

Denne type klæbemiddel har en formel, som kan bruges på bilglas. Lim til bilruder har en høj bindingsstyrke og kan bruges til at forsegle bilruder, baglygter og sidelys.

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Vi prøver at være tilgængelige som muligt.

send besked

Send en besked

Skriv på messenger

Skriv på messenger

Skriv via Whatsapp

Skriv via Whatsapp

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Ring til os

Ring til os

Send en besked

Vi sidder klar til at svare dig

Bliv ringet op

Spring telefonkøen over

Ring til os

Hvis du skal tale med os hurtigst muligt

+45 6315 6666

Odense

Stenhuggervej 30

5230 Odense M

Danmark

Åbningstider

 • Mandag 08:00 - 16:00
 • Tirsdag 08:00 - 16:00
 • Onsdag 08:00 - 16:00
 • Torsdag 08:00 - 16:00
 • Fredag 08:00 - 15:30
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Særlige lukkedage

 • mandag 25 december 2023
 • tirsdag 26 december 2023
 • onsdag 27 december 2023
 • torsdag 28 december 2023
 • fredag 29 december 2023
 • mandag 01 januar 2024

Hvordan vil du gerne kontakte os?

Salg er klar til at hjælpe dig.

skriv en besked

Skriv en besked

bliv ringet op

Bliv ringet op

book et møde

Book et møde

Skriv en besked

 

Bliv ringet op

Book et møde