Product added to basket
Loading
Loading

3M

Karrosserilim 2K Epoxylim 08116

Produktinformation

3M Karrosserilim er en tokomponent-epoxylim til sammenføjning af stål, aluminium, SMC og fiberforstærket plast (traditionel glasfiber). 

Den anvendes primært til udskiftning af bagskærme, tage, sidevanger, sider på varevogne og firhjulstrækkere samt dørbeklædninger.

Forsegl og lim i samme arbejdsgang med 3M Karrosserilim. Den innovative, stærke og økonomiske lim sammenføjer stål, aluminium, SMC og fiberforstærket plast (traditionel glasfiber) ved udskiftning af bagskærme, tage, sidevanger, sider på varevogne og firhjulstrækkere samt dørbeklædninger. Der kan punktsvejses gennem den, eller den kan anvendes i forbindelse med nittesamlinger.

Den kan desuden anvendes til reparation af kofangere under særlige forhold. Produktet er ikke beregnet til limning af karrosseriets bærende dele, såsom stolper, bundpaneler eller chassis. Hvis der er tvivl om, hvorvidt en bestemt komponent er bærende, bør denne komponent svejses. Til påføring af produktet anbefales det at anvende den manuelle 3M™ Pistol 08117 eller 3M™ Trykluftpistol 09930.

  • Indeholder korrosionshæmmere og en særlig teknologi med glaskugler, der sikrer en optimal tykkelse af sammenføjningen
læs mere læs mindre
;
ANBEFALET TILKØB TIL DENNE VARE