Product added to basket
Loading
Loading

Q-Refinish

20-290 1K Uv Spartel

Produkt information

29-290 1K UV putty er en uv-tørrende finspartel af høj kvalitet, der hurtigt og effektivt udfylder små skader. Den kan slibes efter 5 minutters tørring med en UV LED lampe.

Anvendelse:

Denne 20-290 putty er særligt velegnet til reparation af små bilskader samt til spotreparationer som finspartel, med en maksimal tørfilmtykkelse på ca. 1500 um. Produktet viser meget god vedhæftning på stål, jern, aluminium, galvaniserede overflader, GRP og træ.

Kompatibilitet med Plastmaterialer:

Den kan også direkte vedhæfte følgende plastmaterialer: ABS (acrylonitril-butadien-styren), PVC (polyvinylklorid) og PC (polycarbonat).

Fordele:

Ved brug af 29-290 opnås betydelige besparelser ved eliminering af varmerelaterede omkostninger. Samtidig reduceres cyklustiderne, da malingsprocessen ikke afbrydes af opvarmningsintervaller.

Yderligere fordele ved 29-290 UV Spartelmassen er:

1K-produkt, klar til brug uden behov for tilsætning af hærder, hvilket minimerer malingsspild.

Undgåelse af opvarmning af underlag, især beskyttende for plastikunderlag mod deformation og overophedning. Der kræves heller ikke en afkølingsperiode inden slibning.

Efter hærdning resulterer denne spartelmasse i en meget hård overflade med fremragende slibeegenskaber samt enestående mekanisk og kemisk modstand.

læs mere læs mindre

20-290 1K UV spartel

  • Lager: 264 på lager
  • Varenr.: 20-290-0500
  • Mængde: 0,5 L
Mængde begrænset - varen udgår
;
ANBEFALET TILKØB TIL DENNE VARE