Product added to basket

Effekt og kamæleon

Hos LAKGRUPPEN findes et udvalg af forskellige effekt og kamæeon farver som er fremstillet hos nogle af de mest populære lak mærker i verden. Du finder alle vores effektfarver her på siden, hvor du kan mere information og datablade på under de enkelte produktsider. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller gerne vil vide mere omkring effekt farverne, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige kundeservice.

Kamæleon autolak farve til motorcykel og bil

Hvis du er til mere end blot almindelig solid eller metallic autolak farve på dit køretøj, så vil kamæleonfarver få bilen eller motorcyklen til at fremstå med forskellige farvenuancer. Med en effektmaling som kamæleonfarve kan der opnås et helt unik udtryk, hvor farven er med special iriserende effekt. Det vil sige en farve, som skifter farve alt afhængig af, hvilken vinkel den ses fra. eksempelvis som det ses på sæbebobler.

VIGTIGT AT VIDE VED ANVENDELSE AF KAMÆLEON OG EFFEKT FARVE

Effekt farverne er dog væsentligt dyrere end traditionelle farver, og derfor kan det være en kostlig omgang at få en hel bil lakeret. En ny trend for disse kamæleonfarver er brug på mindre emner såsom scooter og triathlon cykel. Hvis du skal i gang med effekt farver, så husk den rigtige opbygning af lagene. Disse effekt farver, bruges ofte de i kombination med et "almindeligt" basecoat system, som sørger for en grundfarve. Har du spørgsmål til opbygning, kan du spørge en af vores teknikere om råd til valg af produkter.