Product added to basket
nem bestilling

Bestillinger tilpasset din hverdag og din virksomhed

En god løsning handler ikke kun om de rette produkter og den rette pris. En god løsning handler også om samarbejdet i hverdagen, som skal forløbe, så smidigt som muligt. 

Mange brugere og afdelinger?

Er du en større virksomhed med mange ansatte, der er i berøring med din leverandør? I vores webshop kan vi håndtere mange brugere og mange afdelinger på en konto. Brugerene tilgår samme konto og får derved gavn af fælles huskelister, prisaftaler og du samler alt dit køb overskueligt på en konto.  

Åbningstider? Webshoppen er aldrig lukket

I vores webshop kan du du bestille når det passer dig og hvor det passe dig. Find det produkt der forbedrer din forretning eller løser dit behov når i når du har tid.

Bestil nemt via stregkoder

Vores scannerløsning gør det nemt, hurtigt og sikkert at bestille det du skal bruge til det løbende behov. Scannerløsningen har udgangspunkt i vores webshop hvorigennem ordren eksekveres. På den måde har du også muliged for nemt at tilføje ekstra produkter til din ordre, som ligger udenfor det normale løbende forbrug. Det kunne fx være udstyr og maskiner. 

Nem lagerstyring

Identificer dine idealværdier for lagerbeholdning og styr efter dem i når du bestiller. Det gør det nemt for alle at bestille.  

Bestilling af varer skal være nemt, hurtigt og fejlfrit

Huskelister der gavner alle

Opret nemt en eller flere huskelister alt efter dine behov. Det kunne være inddeling efter anvendelsesområde eller afdeling. Huskelisterne hjælper dig i hverdagen men også eventuelle kollegaer. Oprettede huskelister er automatisk tilgængelige for alle brugere der tilgår samme konto.

Håndter dine leveringsadresser

Behov for at ændre data? I shoppen kan du selv oprette eller ændre fx leveringsadresser nemt og hurtigt. 

Bestil fra alle enheder

Bestil fra den enhed du foretrækker. Alle funktioner omkring almindelig løbende bestilling er tilgængelige på alle enheder.

En løsning er mere end bare de rette produkter