Product added to basket

Fortyndere

Hos LAKGRUPPEN finder du et bredt udvalg af fortynder til vores overfladebehandling produkter. Du finder alle vores fortynder uanset om det er til klarlak, spartelmasse, primer eller basefarve her på siden. Du kan få mere information og datablade på under de enkelte produktsider. Hvis du har spørgsmål til produkterne eller hvilken afrenser du bør vælge, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige kundeservice.

96 Produkter

Fortynder til maling

En fortynder kan have mange formål og kaldes også opløsningsmiddel, thinner, solvent, terpentin og cellulose fortynder. Ofte anvendes som opløsningsmiddel til afrensning af pensler, værktøj og sprøjtepistoler efter brug eller fortynding af malinger. En fortynder nedsætter viskositeten af maling/væsken uden at virke opløsende på bindemidlet. Eksempler er organiske opløsningsmidler og vand. Fortyndingsmidler tilsættes for at regulere malingers påføringsmæssige egenskaber, herunder viskositet og fordampningshastighed.

Hvad er en fade out fortynder?

En fortynder som anvendes til spot reparation og har den egenskab at smelte eller blende den  gamle maling sammen med den nye maling. Det gør hele reparationen hurtigere og nemmere.