Product added to basket

Er du storvognslakerer?

Få stærkeste og mest omfattende produktsortiment og end-to-end løsning hos os

Fra enkelte produkter til blandeanlægsløsninger til storvognslakering

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

Swin Lacksysteme - I en klasse for sig

Swin Lacksysteme er en solvensbaseret lakserie specielt udviklet til kommercielle køretøjer/storvogne, men som også kan anvendes til let industri.

Filosofien har fra starten været at udvikle et produkt i en kvalitet, der overgår alt andet på markedet og som står med samme glans 5 år efter et lakeret køretøj er sendt på landevejene. Resultatet er enestående kvalitet.  

Cromax - Forkellen ligger i hastigheden

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest.

Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

Som andre leverandører i branchen skal vi ikke sælge en bestemt lakserie. Vi leverer løsninger, der passer til vores kunders behov

Vores løsninger er mere end bare lak

 

Vores ønske er at være en samarbejdspartner med dig og ikke bare en leverandør. Det betyder at vi vægter udviklingen i din forretning højt. Vores fokus er at sikre at vores kunders forretning kører så effektivt så muligt og med færrest muligt produktionsstop, såvel som vi ønsker at bidrage til at udvikle vores kunder forretning proaktivt.

Vi kalder det et "360⁰ Partnerskab" med vores kunder.

HVAD MED NONPAINT OG UDSTYR?

Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig Support & Service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til dine behov