Product added to basket

Er du industrilakerer?

Vi har løsningerne til dig

 

 

Løsninger til danske industrilakererier

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

 

LAKGRUPPEN er meget mere end bare lak. Vores fornemmeste opgave er at bidrage til at gøre din forretning mere effektiv. Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig Support & Service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til dine behov. Vi er en totalleverandør til danske industrilakererier, og vi har markedets bredeste sortiment i både vådvarer og tilbehør til industrilakering. 

 

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så læs videre.

 

Produkter til træ, metal og plast

Lak til industrilakering

LAKGRUPPEN har et unikt sortiment af produkter tilpasset til industrilakererier som ikke matches af nogen anden på markedet. Vi kan sammensætte det helt rette mix af produkter til dig, ud fra dine forhold og ønsker. Således rammer vi dit behov, i forhold til pris og hastighed, og på den måde, får du de lavest mulige produktionsomkostninger.

Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og kan sammensætte en god totalløsning med de rette produkter, der matcher den enkelte kundes behov og processer. 

Tilbehør

Vores tilbehørssortiment omfatter alle de kendte mærker på markedet. Vi løser industrilakereriets daglige behov med alt fra budgetvarer til højproduktive produkter, når det skal gå stærkt.   

Mere end bare lak

Din forretning kommer først

Vi ved, at det vigtigste for vores kunder er, at deres forretning er godt kørende. Driftstop af den ene eller den anden årsag er dyrt. Derfor er vores vigtigste fokus i LAKGRUPPEN at løse vores kunders udfordringer hurtigst muligt. Vi sørger proaktivt for at servicere dit udstyr, så vi kan undgå driftstop. Men er uheldet ude, er løsning af dit problem øverst på vores agenda.

Lynhurtig daglig bestilling med Scannerløsning

Vi lever af faste kunder og vores vigtigste mission er at gøre deres dagligdag og berøringsflade med os så let som mulig. Med vores scannerløsning gør vi den daglige bestilling lynhurtig og ligetil.   

Er varebestilling et værdiskabende tidsfordriv for dig? Vi kan godt forstå, hvis du svarer nej. Bestilling af varer skal være nemt, hurtigt og sikkert. Med vores kombinerede lagerstyring og scannerløsning får du lynhurtigt de faste varer i kurven, uden risiko for fejl, hos hverken os eller hos dig i din optælling. Du tilføjer nemt eventuelle tilføjelser, via søgning eller i kategoristrukturen på shoppen.

 

Procesoptimering

  • Får du fuld udnyttelse ud af dine produkter?
  • Har du tilpasset dine processer til at få fuld udnyttelse af dine anvendte produkter?
  • Oplever du flaskehalse i værkstedet?

 

Lad os komme forbi og hjælpe med at optimere dine processer. Procesoptimering kan ses på bundlinjen. Vi vil vores kunders forretning. Vores vigtigste strategi for vækst er at sikre at vores kunder vækster.

Kundearrangementer og -træning

Træning og uddannelse gør en reel forskel for vores kunder. Ikke mindst for deres materialeforbrug og produktivitet på værkstedet. Produkterne på markedet er i konstant udvikling og der kommer hele tiden nye produkter og teknologier til som kan kræve ny tilgang og efteruddannelse. 

 

Den rigtige udnyttelse af produkter og hvor hurtigt du løser dagligdagens udfordringer, er afgørende for ethvert værksted. I vores nye partnerskab får du adgang til træninger, der sigter mod at øge produktiviteten og fagligheden i dit værksted.

Se vores oversigt over arrangementer og træninger.

Kontakt

Vil du vide mere kan du:

 

Du kan også tage fat i en af vores medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig.