Product added to basket

Din professionelle samarbejdspartner

Alt i lak, nonpaint og værkstedsudstyr til auto-, storvogns- og industrilakererierne

Om LAKGRUPPEN

LAKGRUPPEN arbejder hver dag for at gøre vores kunders forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi mere end blot at være en leverandør, vi ønsker at være et partnerskab, som giver den bedste samhandelsaftale. Vi sætter en dyd i kundens behov, og lægger stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret er rigtigt – og kunderne tilfredse.

Vi servicerer autolakering og industrilakering branchen i Danmark, på Færøerne igennem Vøruhusid / Litaval og på Grønland igennem 3.H.ILULISSAT ApS.

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands på markedet såsom Cromax, Standox og DeBeer Refinish. Vi samarbejder også med professionelle leverandører af lak til industri-markedet, såsom Sayerlack og Teknos. Sammen med disse top brands leverer vi øget produktivitet, igennem innovative og unikke laksystemer og skræddersyede løsninger til din virksomhed. 

LAKGRUPPEN's historie

fortalt i årstal

2019

 • LAKGRUPPEN A/S udvider med ny lagerhal i Odense og et nyt distributionsselskab skal distribuere varer til andre distributører af mærket Q Refinish i, herunder Danmark hvor LAKGRUPPEN er distributør, Tyskland, Benelux, Østrig og Schweitz.

2018

 • LAKGRUPPEN A/S vokser til 29 ansatte. Med et stigende vokseværk har LAKGRUPPEN hovedkontor og lager i Odense, en kontor- og lager afdeling i Aalborg, samt kørende konsulenter i hele landet. 

2017

 • LAKGRUPPEN A/S bliver ene forhandler af Q-Refinish til det danske marked. Det er mange års markeds- og produktionserfaring, der resulterer i det nye mærke. Q-Refinish sætter nye standarder med et komplet sortiment af professionelle produkter til virksomheder der arbejder med overfladebehandling.

2015

 • LAKGRUPPEN A/S købte Skancolour A/S – Købet af Skancolour A/S stiller LAKGRUPPEN A/S stærkere på storvognsindustrien med 8 nye kollegaer som de sidste 11 år har specialiseret sig i netop dette. LAKGRUPPEN A/S introducere i samme omgang storvogns brandet SWIN Lacksysteme.

 • LAKGRUPPEN A/S overtager distributionsrettighederne for Larco.

2013

 • LAKGRUPPEN A/S køber alle aktiviteter i NJ handel ApS med virkning fra d. 29. april og bliver derved den danske importør af DeBeer Refinish.

 • LAKGRUPPEN A/S og Salcolor A/S fusionerede pr. 1. januar 2013 og pr. 18. marts forsvinder navnet Salcolor A/S, vi får nyt fælles logo og fælles hjemmeside under LAKGRUPPEN A/S.

2012

 • CCP Danmark sælges fra, så vi kan fokusere på vores kerneområder - nemlig auto-og industrilak og tilbehørsprodukter.

2009

 • Salcolor A/S flytter pr. 1. marts til Odense til moderselskabet LAKGRUPPEN A/S for at samle alle aktiviteter under et tag.

2008

 • LAKGRUPPEN A/S stifter nonpaint A/B, Mariastad, Sverige. En Skandinavisk indkøbsforening, der hjælper med at sikre at vi kan forhandle os frem til fordelagtige priser ved vores leverandører.

2005

 • LAKGRUPPEN A/S køber Frandsen og Frandsen ApS, Fåborg. Dansk distributør af WEFA vandfortyndbare industrilakker.

 • LAKGRUPPEN A/S stifter Krefting Danmark (senere CCP Denmark), hvor vi forhandler bilplejeproduktet AUTOGLYM.

2004

 • LAKGRUPPEN A/S køber Industrileverandøreren Salcolor A/S, som har specialiseret sig i at yde den perfekte farvetilpasning og specialtoning, samt at levere maling til træ- og metalindustrien, med fokus på miljørigtige produkter.

2002

 • LAKGRUPPEN A/S køber forhandler Colorteam, Slagelse.

2001

 • LAKGRUPPEN A/S køber Steel Paints, Kolding, og produkterne omdøbes til Super Traffic.

2000

 • LAKGRUPPEN A/S blev grundlagt af Ole Dupont med 8 ansatte.

 

 

LAKGRUPPEN er tildelt AAA kreditværdighed

LAKGRUPPEN A/S er nu blevet tildelt AAA kreditværdighed fra Bisnode, som er den højeste kredit-rating man kan modtage.

Bisnode skriver selv at ”AAA gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at din virksomhed har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser” og fortsætter at ”for at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. ”

Hos Lakgruppen A/S er vi naturligvis glade for, at modtage den højeste kreditvurdering fra Bisnode. Denne rating, giver vores samarbejdspartnere et sammenligningsgrundlag og et billede af, hvordan økonomien ser ud i virksomheden. Bisnodes rating system benyttes i hele Norden, og inddrager mange tusinde virksomheder fordelt over hele Norden. Den tager udgangspunkt i mere end 2400 beslutningsregler (kriterier).

Som AAA-virksomhed, hører LAKGRUPPEN A/S dermed blandt de mest troværdige virksomheder i hele Norden. Denne rating viser vores samarbejdspartnere, at LAKGRUPPEN A/S er en sund og stabil økonomisk forretning, som til fulde kan leve op til vores kunders krav til kvalitet og stabilitet.

 

aaa kredit