Product added to basket

Swin giver fleksibilitet og hastighed til Mot lak

Mot Lak bruger Swin Lacksysteme til flere typer af opgaver, og er sikker på andre kollegaer vil kunne nyde godt af de tyske produkters høje kvalitet.

OPTIMERINGER AF ARBEJDSPROCESSEN GAV POTE

Mot Lak i Hobro er et autolakfirma, hvis kernekompetencer er lakering af nye tipkasser i ren aluminium, men lakerer alt fra stole, borde og til lastbiler. Det var derfor vigtigt at finde et maling system, der udvidste samme kvalitet og fleksibilitet. 

Mot Lak oplevede problemer med emner som de fik leveret, hvorefter de besluttede sig for, at ændre proces. I samarbejde med LAKGRUPPEN, gik turen ned til producenten af Swin i Tyskland for at få inspiration og sparring så de bedre kunne imødekomme udfordringer og eventuelle problemer. På turen fik Mot Lak ændret og styrket deres arbejdsprocesser, således at deres produkter, i dag lever helt op til egne og kunders forventninger.

 "Vi har valgt Swin tildeles på grund af dets styrke og samarbejdsvillighed på vores emner, og så er der selvfølgelig den rent økonomiske fordel ved systemet." Udtaler Ulrik.

Hos Mot Lak ser de Swin Lacksysteme, som en gevinst i hverdagen, da systemet er bygget op efter en simpel struktur, og med eget blandeanlæg har de en stor fleksibilitet.

mot lak
"Det er simpelt, det er enkelt, det er økonomisk, det er lige til at gå til" Ulrik Mejlstrup, Værkfører hos MOT LAK
swin sprøjtekabine

Løsninger der sikrer drift

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre vores kunders forretning endnu bedre. Det betyder, at vi stræber efter tilbyde løsninger, som adresserer kunders behov ud fra et 360° perspektiv. 

Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment samt helhedsløsninger, der er tilpasset vores kunders behov og sammen med de bedste brands i verden, sørger vi for en øget produktivitet gennem innovative og unikke bestilling- og procesløsninger, samt de små detaljer, der gør en reel forskel når du har brug for det.

Swin Lacksysteme er perfekt

til storvogn og let industri lakering

SKAL VI LØSE JERES UDFORDRINGER?

Lad os tage en snak om mulighederne for at forbedre jeres forretning.