Product added to basket

Kom hurtigere i mål med Sayerlacks blandeanlæg

Villy Clausen, der til daglig driver Villys Malerværksted har valgt et Sayerlack blandeanlæg, da det bedst understøtter hans forretning. Hør ham fortælle om fordelene ved et Sayerlack blandeanlæg.

Afskaf ventetiden

Villy Clausen fra Villys Malerværksted har gjort sig uafhængig af fragtpriser og leveringstider med Sayerlacks blandeanlæg i værkstedet. 

Det er blot én af de fordele som Villy Clausen ridser op, når han taler om fordelene ved blandeanlægget fra Sayerlack. Vi har besøgt ham for at høre nærmere om, hvilken gavn Villy har af anlægget i sin hverdag. Se filmen og hør nærmere. 

Selvkørende værksted leverer på rekordtid

På Villys Malerværksted går der få dage fra en opgave lander til den afleveres tilbage til kunden. Det skyldes i høj grad Sayerlacks hurtige tørreevne. Den hærder utroligt hurtigt op, og Villy sparer både tid og plads, fordi han ikke skal opmagasinerer emnerne i lange perioder. 

 

 

Vil du vide mere om Sayerlack

Villys store erfaring

Du finder Villys Malerværksted og hans enmandshær i Ulstrup, Jylland. Villy har mange års erfaring i branchen, og han ved, hvad han taler om. Han har selv været fortaler for Sayerlack-produkterne siden de kom til Danmark, og giver sine varmeste anbefalinger til den alsidige maler, der tager i mod både små og helt særlige maleropgaver. 

Som Villy fortæller: 

Nogle gange har man brug for at blande en farve til den unge mor, som absolut skal have malet sin trip trap stol i en eller anden åndsvag farve.

Sayerlacksblandeanlæg med kun 12 tonepastaer, åbner op for en verden med over 15.000 recepter; NCS-, RAL- og Sayerlacks egne farver. 

Sayerlack

Lad os tage en snak

Hvad end I har brug for sparring, rådgivning på jeres nuværende værksted setup, ser Sayerlack som en mulighed eller skal have optimeret arbejdsproces, har vi kompetencerne til at hjælpe

 

Kontakt os