Product added to basket

DeBeer sparer tid og penge hos Industrivangens Autolakering

Industrivangens Autolakering skiftede for nogle år siden til DeBeer og har aldrig fortrudt det skifte. 

Skiftet til DeBeer kan ses på bundlinjen

Per Jensen’s beslutning viste sig med det samme at være en gevinst for virksomheden. Da Per Jensen, indehaver af Industrivangens Autolakering, besluttede sig for at skifte lakproducent, var det udelukkende baseret på økonomien.

Selv siger han, at beslutningen om at skifte var 100% baseret på økonomiske overvejelser, og han blev hurtigt klar over, at det var en god beslutning: ”Altså jeg kunne se det på mit regnskab med det samme, da jeg skiftede til DeBeer”, siger Per Jensen.

 

Et effektiviseret arbejdsflow

Per Jensen opdagede dog hurtigt, hvilke andre kvaliteter DeBeer tilføjede hans autolakereri i Ishøj. ”Jeg oplevede hurtigt flere fordele ved DeBeer. DeBeer tonefarverne er nemmere at opbevare; de kræver mindre vedligeholdelse i hverdagen og det kræver tilmed mindre opbevaringsplads. DeBeer er derfor perfekt også for mindre værksteder.” Per Jensen påpeger dog, at han ikke kan komme i tanke om et værksted, som ikke ville kunne få gavn af at skifte til DeBeer. ”Om man har et stort eller lille værksted kan jeg ikke se gøre nogen forskel. Produktet er lige godt”, siger Per Jensen. 

"Går man med tanker om at skifte lakproducent, er det vigtigt at vide, at det koster nogle mandetimer i begyndelsen. Men på den lange bane er det billigere, og dét er en væsentlig faktor, som er vigtig at huske på. Jeg oplevede en stor nedgang i min materialeprocent og min virksomhed er også blevet mere produktiv, efter jeg skiftede til DeBeer." - Per Jensen, Indehaver hos Industrivangens Autolakering

Svendene har fået en lettere hverdag med DeBeer

Efter Industrivangens Autolakering skiftede til DeBeer for godt 5 år siden, har de kunne overholde alle deres leveringstider. Med DeBeer har Per og svendene mulighed for at male flere biler på en dag.

Det er tilfredsstillende at kunne nå i mål med arbejdet hver eneste dag, og så endda med flotte resultater. DeBeers produkter er nemmere at arbejde med, de laver færre skjolder og ifølge Per Jensen, er de endt med at have en bedre finish på deres biler hos Industrivangens Autolakering.

Klarlakken tørrer på et kvarter

Per Jensen fortæller: ”Vi skiftede fornyeligt til den nye højproduktive klarlak. Den fungerer bare! Vi bruger den, når det skal gå hurtigt”. Kort sagt har DeBeer vist sig at være et system der er yderst økonomisk, let at arbejde med og produktivt.


Ønsker du at finde en lakserie, som lader dig balancere mellem pris og kvalitet, så kan DeBeer være det helt rigtige valg for dig!

Vil du vide mere om DeBeer?