Product added to basket

CROMAX farvetilpasning sidder lige i skabet

Daugaard Biler er et af de største bilhuse i hovedstadsområdet og forhandler flere af de meste solgte bilmærker i Danmark. Hos Daugaard biler har man valgt at anvende lakmærket Cromax på det centrale skadeværksted. Hør her hvorfor. 

CROMAX' klarlak har nedbragt tørretiden med 30 minutter 

Asbjørn Mayland fortæller: "Efter vi implementerede Cromax' klarlak, er hastigheden steget yderligere i vores autolakereri". Hvor Daugaard Biler før medregnede en tørretid på 40 minutter pr. enhed, kan de i dag tørre bilerne på kun 10 min. Den ekstra halve time, som de nu vinder per bil, kan bruges til at få endnu flere biler igennem systemet om dagen. "Det betyder i sidste ende, at tiden vi låner kundens bil forkortes, og kunden kan hurtigere komme tilbage på vejen i egen bil igen", siger Asbjørn Mayland. ​

Udvikling i fokus

Cromax er er stort og anerkendt lakmærke, og fabrikken Axalta Coating Systems i Belgien udvikler konstant nye produkter, der gør hverdagen lettere for autolakererne. Det gælder også herhjemme for Asbjørn Mayland og kollegaerne hos Daugaard Biler. De har anvendt Cromax lige siden det kom til Danmark, og de kunne ikke drømme om at skifte lakleverandør igen.

"Vi har brugt CROMAX siden det kom til landet, og været godt tilfredse med det - så det er bare at komme i gang" Asbjørn Mayland, Service Manager hos Daugaard Biler

WORLD WIDE recepter  

Asbjørn Mayland fremhæver CROMAX farvetilpasning, som suveræn. Vi mærker virkelig effekten af at have en verdensomspændende lakleverandør, når det kommer til CROMAX farvetilpasning. Er der én gang en der har fundet den rigtige recept, har vi den indenfor samme time, som den bliver uploadet i systemet. Det er der ikke mange, der kan hamle op med, og det er noget der i den grad gør vores hverdag lettere.

Flere biler igennem malerkabinen i timen

Daugaard Biler har oplevet, hvor stor en betydning det kan have, at en lakleverandør har stort fokus på udviklingen af nye produkter. For dem har det betydet et øget flow i aktiviteten på lakeriet, og medarbejderne er også godt tilfredse med følelsen af, at de virkelig får noget for hånden hver dag de går på arbejde. 

 

Klarlakken fra CROMAX

Ultra Performance Energy Clear CC6700 er baseret på Axaltas patenterede harpiksteknologi. Den tørrer fantastisk hurtigt ved lave temperaturer eller i en kort tørrecyklus. Ultra Performance Energy Clear CC6700 hjælper værksteder med at optimere deres arbejdsgang, spare energi og øge outputtet. Resultatet bliver et robust udseende med en spejllignende højglansfinish.

Ønsker du at sætte skub i arbejdet, så kan Cromax klarlak og andre produkter, være det helt rigtige valg for dig! 

 

Vil du vide mere om Cromax?