Product added to basket

Er du industrilakerer?

Løsninger til træ, metal, plast, glas mv.

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

SAYERLACK - GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS

Små og store opgaver – færdigblandede produkter eller eget blandeanlæg – med Sayerlack er du godt dækket ind og sikker på at levere den højeste kvalitet hver gang.

TEKNOS- Betroet kvalitet altid

Teknos, et bredt udvalg af industrielle overfladebehandlingssystemer til træ udendørs og indendørs., samt bredt udvalg af vådmaling til metal og overfladebehandling.

Vi har kun én præference - det rette for dig

Vi har branchens breddeste sortiment indenfor lak, forbrugsvarer og udstyr. Det betyder, at vi kan lave den helt rette aftale på de produkter, der passer til dine behov og præferencer. Som andre leverandører i branchen skal vi ikke sælge en bestemt lakserie. Vi leverer løsninger, der passer til vores kunders behov.

Vores løsning er mere end bare lak!

Hvad med nonpaint og udstyr?

 

Udpluk af andre mærker, til industrilakering, som vi lagerfører 

Vores løsninger er mere end bare lak

 

Vores ønske er at være en samarbejdspartner med dig og ikke bare en leverandør. Det betyder at vi vægter udviklingen i din forretning højt. Vores fokus er at sikre at vores kunders forretning kører så effektivt så muligt og med færrest muligt produktionsstop, såvel som vi ønsker at bidrage til at udvikle vores kunder forretning proaktivt.

Vi kalder det et "360⁰ Partnerskab" med vores kunder.

Vi er meget mere end bare lak

Vores fornemmeste opgave er at bidrage til at gøre din forretning mere effektiv. Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig Support & Service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til dine behov. 

 

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag. 

Vil du vide mere om vores løsninger til industrilakering? 

Udfyld og du vil blive kontaktet.