Product added to basket

Er du industrilakerer?

Få stærkeste og mest omfattende produktsortiment og end-to-end løsning hos os

Optimal overfladebehandling til træ, metal, plast og glas

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

SAYERLACK - PERFEKT TIL INDUSTRI LAKERING

Sayerlack sortimentet dækker alle behov, små og store når det gælder om lakering på træ, metal, plastik og glas. Systemet er samtidigt helt enkelt opbygget, og systemet kan sammensætte lige præcist efter, hvad passer dig bedst.

Er du mest til være fleksibil i forhånd til indkomne opgaver, så anbefaler vi et blandeanlæg, det flyder ikke meget og giver dig en hurtig responstid til dine kunder. Vi toner gerne Sayerlack for dig, så du blot skal sørge for et flot slutprodukt.

Som en del af Sherwin-Williams Company, kan du være sikker på at Sayerlack sørger for kvalitet og innovative overfladebehandlingsløsninger.

sayerlack sortiment lakgruppen
teknos sortiment

TEKNOS - Betroet kvalitet altid

Teknos tilbyder et bredt udvalg af industrielle overfladebehandlingssystemer til træ udendørs og indendørs,  samt bredt udvalg af maling til metal og overfladebehandling.

Med aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA. Er Teknos er en af de førende leverandører af industrielle belægninger. 

VORES LØSNINGER ER MERE END LAK!

KVALITETSPRODUKTER, SPECIALISTVIDEN OG TIDSBESPARENDE LØSNINGER

Vi har mange års erfaring og besøger dig gerne på værkstedet. Vi kan hjælpe dig med at optimere dine arbejdsgange, så du øger din indtjening. Vi har et bredt udvalg indenfor primer, klarlak, toplak, rengøring, støvsuger og slibemaskiner, faktisk alt hvad du skal bruge i hverdagen. Kombinationen af et bredt produktsortiment og vores mangeårige specialistviden får du en helhedsløsning der sikrer den optimale drift. Har du behov for vejledning valg af de korrekte produkter til opgaven og optimering af dit værksted? Kontakt en konsulent.

Vi kalder det et 360⁰ partnerskab

Se mere

 

HOS OS HANDLER DU MED ANERKENDTE OG GLOBALE BRANDS

Vores produktsortiment omfatter alle de kendte mærker på markedet. Vi løser pladesmedens daglige behov med alt fra prisbevidste varer til højproduktive produkter, når det skal gå stærkt. Har vi ikke det, du lige står og mangler, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Måske har vi løsningen til dig! 

FRIHED TIL AT TÆNKE PÅ DIN FORRETNING

Med de rigtige løsninger og produkter, der matcher dine behov, får du tid til mere.