Product added to basket

Q Refinish placerer regionalt lager i Danmark

Ny og i særdeleshed anderledes producent

Den tyske producent af produkter til autolakering, Q-Refinish med salg i mere end 50 lande placerer regionalt lager i Odense. 

Q Refinish er en relativt ny og i særdeleshed anderledes producent af produkter, idet virksomheden ikke selv driver sine internationale lagrer. I stedet drives de i samarbejde med andre virksomheder.

I Q-regi ligger vi vores lagrer hos strategiske distributører, så vores fulde sortiment er tættere på vores slutbrugere. Vi har valgt at ligge vores Region 3 lager hos LAKGRUPPEN i Danmark". Siger Ralph Weckmar, Sales & Market Manager hos Q Refinish.

qrefinish international warehouses
lakgruppen udvider

Der bygges ny lagerhal

For at imødekomme de mange nye varer, bygges der nu en ny lagerhal i forbindelse med LAKGRUPPEN's lager i Odense, hvori det nye distributionsselskab og dets varer placeres. 

Q Refinish Region 3 skal distribuere varer til andre distributører af Q Refinish i Norden, herunder Danmark hvor LAKGRUPPEN selv er distributør, Tyskland, Benelux, Østrig og Schweitz. Q-Refinish står selv for salgsarbejde overfor distributører i Region 3 samt de andre regioner.  

Et større sortiment der giver gevinst

"Placeringen af Region 3 lageret, betyder at vi kommer tættere på en allerede tæt samarbejdspartner og vi får et større sortiment af Q’s produkter, som vi kan købe i LAKGRUPPEN regi, hvorefter vi straks kan sælge det. Normalt skal et sortiment bygges op gennem tid, hvor produkter man tror på tages hjem én for én, i takt med at man forhåbentligt øger salget og ser at varerne flytter sig."

Den store gevinst er for vores kunder i LAKGRUPPEN, som får adgang til et større Q sortiment meget hurtigere. 

- Ole Dupont, administrerende direktør, LAKGRUPPEN

Ole dupont lakgruppen ralph qrefinish

 Ralph Weckmar (tv) & Ole Dupont (th)

Andre indlæg du måske vil synes om