Product added to basket

COVID-19 STATUS: Vi har åben og sender hver dag.

DATO: 18-03-2020

INFO: NYE FORANSTALTNINGER FOR AFHENTNING

For at forebygge smittespredningen af COVID-19, har vi valgt at indføre en række tiltag som skal miniske risikoen blandt vores kollegaer og kunder. 

Hvis man ønsker at afhente sine varer, beder vi at ordren bliver bestilt på forhånd. Bestil online på www.lakgruppen.dk eller ring på 63 15 66 66

Ved afhentning vil du opleve at vores dør vil være låst, men bare rolig, vi er her. (jf. vores normale åbningstider)

  1. På døren, vil du se et skilt med et telefon nummer.
  2. Giv os et kald og vent udenfor til din pakke er færdigpakket og klar. 
  3. Vi kommer ud med din ordre og stiller den på rampen. 

 

VI HÅBER PÅ DIN FORSTÅELSE

DATO: 16-03-2020

INFO VEDRØRENDE COVID-19 SITUATIONEN

Covid-19 er desværre kommet helt tæt på og vi må alle gøre, hvad vi kan for at minimere smitten. Vi skal passe på hinanden og begrænse Covid-19-smitte mest muligt. Men vi skal også holde gang i samfundets hjul.

I LAKGRUPPEN har vi valgt at følge regeringens anbefalinger, og vi har allerede implementeret en decentral arbejdsstruktur. 

Det betyder at;  

Vores administrative personale arbejder hjemmefra og kan som normalvis kontaktes via telefon.

Vores ekspedition, lager- og logistik fungerer på normal vis. Vi pakker og sender varer som hidtil. Dog har Danske Fragtmænd varslet, at der i enkelte tilfælde må kunne påregnes længere transporttid end normalt.

For at følge regeringens anbefalinger om at begrænse smitterisikoen, arbejder vores konsulenter som udgangspunkt hjemmefra. Og kun i begrænset omfang vil besøge kunder, og kun efter aftale. De kan naturligvis kontaktes via telefon. Som altid vil vi gøre vores bedste for at afhjælpe akutte problemer. I kan således fortsat regne med vores besøg/support i situationer hvor problemet ikke kan klares over telefonen.

Vi bestræber os fortsat på at yde en optimal service for alle vores kunder, og håber på forståelse hvis der alligevel måtte opstå uforudsete situationer.

Det er vores inderste ønske, at den indsats vi alle gør, vil medføre færre smittede af Covid-19. 

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside, hvis der bliver ændringer.

 

Med venlig hilsen,

Ole Dupont / LAKGRUPPEN