Product added to basket

Er du autolakerer?

Vælg produkter og anlæg til autolakering der skaber værdi

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter til autolakering. Lige meget om du skal bruge en enkelt farve, en sprøjtepistol eller om du har behov for en blandeanlægsløsning, der er tilpasset din dine behov kan vi hjælpe dig. 

DeBeer Refinish - Opdag forskellen

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen.

Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse hver gang.

Debeer sparer tid og penge hos Industrivangens autolakering

debeer family picture
cromax family pictures autolakering

Cromax - Produktiviteten Accelereres

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

Daugaard Biler: Cromax farvetilpasning sidder lige i skabet

Vores løsning er mere end bare lak!

Har du tid til at optimere din forretning? 

Det kan vi hjælpe med. Vores mål er, at være en samarbejdspartner og ikke blot en leverandør. Det betyder, at vi vægter udviklingen i din forretning højt med fokus på at sikrer at din forretning kører så effektivt så muligt og med færrest muligt produktionsstop, såvel som vi ønsker at bidrage til at udvikle vores kunder forretning proaktivt.

En af vores fornemmeste opgave er, at bidrage til at gøre din forretning mere effektiv. Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig support, service og rådgivning og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til netop dine behov. 

Vi kalder det et 360⁰ partnerskab.

Se hvorfor

Hos os handler du med anerkendte og globale brands

 

Se udpluk af vores mærke, til autolakererbranchen, som vi lagerfører

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.