Product added to basket

Er du autolakerer?

Løsninger til autolakererier

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

 

LAKGRUPPEN er meget mere end bare lak. Vores fornemmeste opgave er at bidrage til at gøre din forretning mere effektiv. Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig Support & Service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til dine behov. Vi er en totalleverandør til danske autolakererier, og vi har markedets bredeste sortiment i både vådvarer og tilbehør til autolakering. 

 

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så læs videre.

De rette produkter til dig

 

LAKGRUPPEN har et unikt sortiment af produkter tilpasset til autolakererier, som ikke matches af nogen anden på markedet. Vi kan sammensætte det helt rette mix af produkter til dig, ud fra dine forhold og ønsker. Således rammer vi dit behov, i forhold til pris og hastighed, og på den måde, får du de lavest mulige produktionsomkostninger.

Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og kan sammensætte en god totalløsning med de rette produkter, der matcher den enkelte kundes behov og processer. 

 

Vi har kun én præference - det rette for dig

 

Vi har branchens breddeste sortiment indenfor lak, forbrugsvarer og udstyr. Det betyder, at vi kan lave den helt rette aftale på de produkter, der passer til dine behov og præferencer. Som andre leverandører i branchen skal vi ikke sælge en bestemt lakserie. Vi leverer løsninger, der passer til vores kunders behov. 

DeBeer - Branchens mest konkurrencedygtige system

Med DeBeer finder får du ikke et mere konkurrencedygtigt system på markedet. DeBeer er gennemgået en stor udvikling og er idag et af de foretrukne brands på det danske marked. Det skyldes ikke mindst at hastigheden og farvetilpasningen overgår flere af de gamle kendte brands på markedet, mens prisstrukturen er væsentlig mere attraktiv.

Cromax - Forkellen ligger i hastigheden

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

Vores løsning er mere end bare lak!

Vil tilbyder en 360⁰ løsning som forbedrer din forretning

Hvad med nonpaint og udstyr?

 

Udpluk af andre mærke, til autolakererbranchen, som vi lagerfører 

Vores løsninger er mere end bare lak

 

Vores ønske er at være en samarbejdspartner med dig og ikke bare en leverandør. Det betyder at vi vægter udviklingen i din forretning højt. Vores fokus er at sikre at vores kunders forretning kører så effektivt så muligt og med færrest muligt produktionsstop, såvel som vi ønsker at bidrage til at udvikle vores kunder forretning proaktivt.

Vi kalder det et "360⁰ Partnerskab" med vores kunder.

Proces- og Bookingsystem til Autolakererier

APROMAS er et proceshåndterings- og bookingsystem udviklet specielt til Autolakererier. Systemet er i brug på 55 værksteder og er derfor det mest brugt i Danmark

Vil du vide mere om vores løsning til autolakererbranchen? 

Udfyld og du vil blive kontaktet.