Product added to basket

Er du autolakerer?

Vi leverer det stærkeste og mest omfattende produktsortiment og end-to-end løsning tilpasset til dine behov

Løsninger til autolakererier

I LAKGRUPPEN arbejder vi hver dag for at gøre dig og din forretning endnu bedre. Derfor tilbyder vi dig at blive en del af vores nye partnerskab, som giver dig din bedste samhandelsaftale nogensinde! Det er et partnerskab, hvor vi udvikler hinanden og giver dig de bedste vilkår, både her og nu, men også på den lange bane. 

DeBeer - Opdag forskellen med DeBeer

DeBeers sortiment er en fuld lakeringsløsning, som gør det muligt for alle typer værksteder at arbejde produktivt uanset omgivelsernes formåen. Det kompakte og alsidige design gør DeBeer til det perfekte valg for værksteder, der ønsker kvalitet og enkelthed, kombineret med en strømlinet lagerstyring og en kyndig kundesupport. DeBeer lover en sublim overfladebehandlingsoplevelse dag ind og dag ud.

debeer family picture
cromax family pictures autolakering

Cromax - Produktiviteten Accelereres

Cromax er verdens hurtigste laksystem. Systemet er lavet til højproduktive værksteder som prioriterer hastighed højest. Med Cromax får du branchens bedste farvetilpasning og de absolut hurtigste produkter, hvor du kan minimere materialeforbrug og procesgange betragteligt.

Vi har kun én præference - det rette for dig

Vi har branchens breddeste sortiment indenfor lak, forbrugsvarer og udstyr. Det betyder, at vi kan lave den helt rette aftale på de produkter, der passer til dine behov og præferencer. Som andre leverandører i branchen skal vi ikke sælge en bestemt lakserie. Vi leverer løsninger, der passer til vores kunders behov.

Vores løsning er mere end bare lak!

Hvad med nonpaint og udstyr?

 

Udpluk af andre mærke, til autolakererbranchen, som vi lagerfører 

Vores løsninger er mere end bare lak

 

Vores ønske er at være en samarbejdspartner med dig og ikke bare en leverandør. Det betyder at vi vægter udviklingen i din forretning højt. Vores fokus er at sikre at vores kunders forretning kører så effektivt så muligt og med færrest muligt produktionsstop, såvel som vi ønsker at bidrage til at udvikle vores kunder forretning proaktivt.

Vi kalder det et "360⁰ Partnerskab" med vores kunder.

Proces- og Bookingsystem til Autolakererier

APROMAS er et proceshåndterings- og bookingsystem udviklet specielt til Autolakererier. Systemet er i brug på 55 værksteder og er derfor det mest brugt i Danmark

Vi er meget mere end bare lak

Vores fornemmeste opgave er at bidrage til at gøre din forretning mere effektiv. Som kunde i LAKGRUPPEN tilbyder vi dig Support & Service og hjælper dig med at sammensætte et produktsortiment, som passer til dine behov. 

 

Tid til en bedre aftale?

Vil du være med til at skabe fremtiden med udgangspunkt i en ny og bedre aftale og et tættere partnerskab, så tag fat i os allerede idag.