Product added to basket

Så er det nu du skal tilmelde dig årets træningstur til DeBeers træningscenter i Holland. Vi sætter spot på kvalitetssikring af dit værksted og sørger for, at du får nye værktøjer til at håndtere alle dagligdagens problemer.

Som altid vægter vi det sociale højt, når vi river et par dage ud af kalenderen og tager på tur. Derfor vil der også blive tid til at netværke med andre fra branchen over gode middage. 

Sæt X i kaldenderen den

28.-30. oktober 

Sidste tilmeldingsfrist er den 21/10-2018

Kvalitetskursus i Holland

"Et opgør mod gamle vaner" er kursets overskrift. Mange hænger sig i gamle vaner og metoder, men hvad hvis det vi plejer at gøre, ikke længere er det bedste for forretningen, fordi nye produkter og processer for længst har overhalet det vi kender? 

Målet for kurset er, at du kan vende tilbage til værkstedet med ny viden om produktanvendelse og procesoptimering, som skal være nemt for dig at implementere på værkstedet. Det gør ikke bare hverdagens arbejde lettere, men også forretningen bedre.  

VIDEO: fra DeBeers topmoderne stand på Automechanika 2018 TILBUD TIL ALLE DEBEER KUNDER

Kurset er tilrettelagt for nuværende DeBeer kunder, der kan få efterset alle værkstedets arbejdsgange i relation til DeBeers produktanvendelse.

Men er du ikke allerede DeBeer-bruger og overvejer du om DeBeer er det rette valg for dig, er kurset også en oplagt mulighed for at prøve produkterne og DeBeer-processerne af.  

 
KURSUSPROGRAM:

28. oktober

Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 20
Check In på hotel og natmad.

 

29. oktober 

Fælles morgenmad kl. 8.30 
Træning på DeBeer Business Training Centre,
rundvisning på Color Lab, 
Research & Development kl. 9-17
Fælles middag

 

30. oktober 

Fælles morgenmad kl. 8.30 
Træning på DeBeer BTC kl. 9-14
Hjemrejse kl. 17.30

 

Tilmeld dig nederst på siden...

 

 

 

 

Men hvad koster det?

Du får to-dages intens træningsoptimering på DeBeers træningscenter i Holland, fly tur-retur, hotelophold og middage for:

2800 kr. pr. person 

Vi afholder alle øvrige udgifter forbundet med vores to-dages kvalitetskursus i Holland. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, så du kan vende tilbage til værkstedet fuldt opladet med nye indspark og energi.  

TILMELDINGEN ER ÅBEN
INDTIL DEN 21/10-2018

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen herunder: