Product added to basket

Tag kontrol over dit værksted

med et værkstedssystem skræddersyet til Autolakererier

APROMAS Proceshåndterings- og bookingsystem

APROMAS er branchens mest brugt booking- og proceshåndteringssytem til autolakererier. Systemet supporterer hele autolakereriets proces fra den initiale oprettelse af en ordre hos autolakerereriets kunde, til afhentning af ordren, processen på selve autolakereriet, til tilbagelevering af ordren og i sidste ende fakturering med eventuelle eftertakseringer.

APROMAS er en helt nyt værksstedssystem, der giver autolakereriets kunder et bookingportal samt et unik prisberegningsværktøj. Systemet håndterer desuden hele autolakereriprocessen fra logistik (afhentning og tilbagelevering), lakeringsprocessen over dokumentation og fakturering. Naturligvis taler systemet sammen med vigtige datakilder som Forsi og Bildata såvel som det leverer data direkte ind i dit økonomisystem

APROMAS er en forkortelse for Automotive Proces Management Solution. 

APROMAS Værkstedsskærm

 

 

 

Overblik over funktioner i APROMAS

overblik over apromas

 

 

 

Leverandøruafhængigt

APROMAS er branchens nye foretrukne system, som tilbydes til alle. Et autolakereri bør altid vælge en løsning, som er uafhængig af andre aftaler - fx med leverandører for ikke at være bundet til at skulle købe andre produkter et bestemt sted. APROMAS er 100% leverandørudafhængigt, hvilket sikrer din forretning bedst og holder dine døre åbne.

Mere produktiv tid på værkstedet

Funktioner

Booking portal til dine kunder

En bookingløsning vil give dine kunder et helt andet overblik end hvad de er vant til og loyaliteten styrkes. Bookingportalet giver dine kunder transparens og oplysninger når de skal bruge dem, hvilket de hurtigt vil have svært ved at leve uden. Den daglige praktiske koordinering mindskes drastisk og der bliver overskud til at udvikle samarbejdet.  

Prisberegningsværktøj til dine kunder giver flere ordrer

APROMAS indeholder et prisberegningsværktøj, som autolakereriet kan tilbyde til dets kunder. Værktøjet giver kunden mulighed for hurtigt at beregne hvad det vil koste at gøre en bil salgsklar fx i forbindelse med en bil skal tages i bytte. Dette er vigtigt for bytteprisen og er et brugbart værktøj for autolakereriets kunder til at retfærdiggøre en byttepris. Værktøjet er intuitivt og beregner live prisenautolakereriets kunde kan vise prisen til bilejeren. Prisværktøjet givet øget kundeloyalitet og flere biler i kabinen

Unikt værktøj til værkføreren

Udover at værkføren vil opleve at bruge væsentlig mindre tid på daglig koordinering med autolakereriets kunder pga. bookingportalet, og deraf får væsentlig mere tid frigjort, vil han også finde det langt lettere at sikre at værkstedets kapacitet udnyttes optimalt. Et indbygget unikt planlægningsværktøj, giver en værkfører mulighed for at overskue hvornår de forskellige ressourcer er færdige med deres respektive opgaver. I overbliksbilledet kan værkføreren allokere yderligere opgaver til den ansatte.

AH Autolak vælger APROMAS